Hof van Heden……..

A.1.voorgevel_foto-kopie B.19.stlt_.rmt_.71.jpg-kopie1 C.2.vrgtmnt_tlp.5-15.tuin-kopie1 D.3.nrdlgt.1-kopie2 E.7.badk_.nrdlgt2-kopie2 F.5.Hoek_.verhalentuin.tuin-kopie2 G.20.stltr_.conc_.2.jw-kopie2 H.12.lab_.2-kopie2 I.21.tuink_.4-kopie J.22.tuink_.7-kopie1 K.6.schapen.snw_.1-kopie1 L.15.oostrlgt.2.bedn-kopie1 M.14.oostrlgt.1.bureau-kopie1 N.24.koeien-kopie1

 

De Hof van Heden, onze locatie, biedt mogelijkheden voor retraite individueel of in kleine groepen. Op eigen terrein vind je een labyrint, een eeuwenoude vorm voor een bezinningswandeling. Ook is er een verhalentuin, een inspiratie plek. De Hof van Heden is gelegen in de Kempen, omgeving Tilburg/Eindhoven. Het is een plek waar je wordt uitgenodigd los te komen van zorgen voor morgen en gemijmer over gisteren. Een plek om je even buiten de drukte van alle dag te stellen en ‘op adem te komen’. Stilte, rust en ruimte zijn sleutelwoorden. Van uit de Hof, gelegen in de rand van het boeren buiten gebied, wandel je zo landgoed Baest in, een prachtig gevarieerd natuurgebied. Natuurgebieden als de Kampina, Westelbeerse- en Diessens broek, Oirschotse- en Neterselse heide, De Utrecht, Gorp en Roovert en meer zijn nabij.

Hof van Heden geeft ons de ruimte voor lezingen en trainingen, kijk verder op ‘agenda’ voor data en activiteiten. Er zijn gastenkamers en een gastenappartement. Mogelijkheden genoeg om deel te nemen aan alles wat de Hof van Heden biedt. En ook je bijdrage aan wat de hof vraagt is welkom: verzorging van ‘het binnen en het buiten’ in liefdevolle aandacht. Belangstelling voor de mogelijkheden: neem contact op met jan-en-lieve@nieuwtij.nl.