nieuwTij nieuws

Bewust van het verleden en met oog voor de toekomst geven we ook dit jaar weer graag ruimte aan activiteiten die er op gericht zijn het hier en nu goed te hebben.
Op zoek naar zekerheden lopen we soms vast in angsten die niet te vinden.
Op die momenten wordt het bewolkt, komen we in ‘donkere dagen’ en heb je kans bepaald te worden door depressieve stemmingen.
Je ziet alleen schaduw en vergeet op die donkere dagen dat je weer licht ziet als je je omkeert.
Hoe bevrijdend zou het zijn als je echt kon leven met als enige zekerheid het eindige van het individuele leven, als je kunt leven met sterven?
En is het dan zinloos geworden om te sturen in je leven? Kijken waar je naar toe wilt is altijd zinvol. Natuurlijk is het leven eindig, maar je bent wel hier en nu op pad in de tijd die je is gegeven. En als je bewust bent van wat voor jou belangrijk is, helpt dat je iedere dag.
Het helpt je keuzes te maken bij wat je tegenkomt. En zo helpt iedere situatie een beetje mee je doel, je goede voornemens, te realiseren.
Vrijer worden van vermeende zekerheden, stemmingen en bewust worden van wat je -werkelijk in je leven wilt, zijn thema’s in onze trainingen, retraites en workshops. We hopen van harte hiermee een bijdrage te leveren.

Bekijk de agenda voor Mindfulnesstrainingen, Labyrinthworkshops, Stilteweek 2015, Kring leven in aandacht en meer.

Bekijk hof van heden voor retraitemogelijkheden, ook individueel.
NieuwTij werkt Non-Profit, en steunt maatschappelijke en sociaal- culturele doelen. Vrijwillige bijdragen zijn welkom.
Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief. jan-en-lieve@nieuwtij.nl

Reacties