NieuwTij Nieuws

Bekijk de agenda voor:

Lezing Mindfulness 3 oktober,
Mindfulness in de Kempen-trainingen start 7, 9 en 10 oktober, 2016: start maart.
Labyrinthworkshops 1 nov., 19 dec., 2016: 17 apr. en 19 juni.
Stilte retraites 28- dec . -1 jan., 2016: 4 -8 mei, 9 -14 aug., 26 -30 okt.
Kring Leven in Aandacht 26 sept., 24 okt., 21 nov., 12 dec., 5 mrt., en meer.

Bekijk hof van heden voor: retraitemogelijkheden, ook individueel.

Waarom? Juist toen we de vraag kregen: waarom eigenlijk, die trainingen, retraites, lezing over Mindfulness (actuele informatie: agenda) kregen we feedback op een retraite:

Toen ik thuiskwam trof ik nogal wat hectiek vooral in mijn gezin. De onderlinge verhoudingen stonden zwaar onder druk. Ik nam stilte en rust en herinnerde me: ‘laten we zacht zijn voor elkaar’. Als ik keek naar wat er gebeurde dan zong er in mijn ogen ‘zacht en met mededogen’. In alles herkende ik een deel van mezelf. Ik stond het me toe zo te kijken, dat lukte vaak en ook niet altijd. De strijd die er altijd was is er niet meer, want ik voed het niet meer.

We keken elkaar aan, wetend dat dit is waarvoor we het doen. Ook herinnerden we ons dat het ‘onderhoud’ vraagt. Want het is niet zo dat je ‘er’ enig moment bent. Je bent ‘er’ altijd, èn het blijft van belang je te herinneren wat goed doet. lees meer

Hieronder vind je ‘de deur van geluk..’, een artikel van Kees van Kemenade over ons werk, evenals een programma daarover van de lokale omroep.

NieuwTij werkt Non-Profit, en steunt maatschappelijke en sociaal- culturele doelen. Vrijwillige bijdragen zijn welkom. Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief. jan-en-lieve@nieuwtij.nl

Reacties

Reacties graag per email